Lenzen bestellen in Winschoten

Kempkes Optiek, contactlensspecialist in Winschoten

Ben jij op zoek naar een contactlensspecialist in de buurt van Winschoten? Kom dan langs bij onze partner Kempkes Optiek. Hier kun je terecht voor de mooiste brillen en de laatste trends op het gebied van monturen, glazen maar natuurlijk ook contactlenzen!

Gediplomeerd personeel

Bij Kempkes Optiek werken gediplomeerde opticiens, een optometrist en een contactlensspecialist. Je bent er dus zeker van dat jouw ogen in goede handen zijn. Door hun jarenlange ervaring en kennis binnen de optiek, kun je rekenen op professionele oogservice en advies.

Met behulp van de nieuwste apparatuur doen zij een nauwkeurige oogcontrole. Daarnaast luisteren ze ook graag naar jouw wensen en leefsituatie. Met al deze informatie kunnen zij jou perfect adviseren over welke type of soort contactlens het meest geschikt is.

Groot assortiment aan contactlenzen

Bij Kempkes Optiek hebben ze een breed en diep assortiment aan contactlenzen. Via LensOnline worden de zachte contactlenzen aangeboden. Op onze website kun je alvast een kijkje nemen in het assortiment, maar via de winkel kunnen we je nog veel meer bieden.

Wij raden je altijd aan om eerst een bezoek te brengen aan de contactlensspecialist bij Kempkes Optiek, voordat je jouw nieuwe lenzen besteld. Zij voeren eerst een lenscontrole uit om de gezondheid en de sterkte van jouw ogen te controleren. Zo ben je er zeker van dat je het best mogelijke zicht behaald en de lenzen comfortabel zullen aanvoelen.

Contactlenzen proberen?

Heb je nog nooit contactlenzen gedragen of ben je nieuwsgierig of het dragen van contactlenzen wat voor jou is? Kom dan gerust eens langs en laat je adviseren door de contactlensspecialist bij Kempkes Optiek. Je bent altijd welkom om de mogelijkheden eens te bespreken. Je mag ook langskomen om eens contactlenzen te proberen. Ze zullen samen met jou de zoektocht aan gaan om erachter te komen welke lens het meest geschikt is voor jouw ogen.

Interesse? Kom gerust eens langs in de winkel of maak een afspraak bij één van de specialisten.

BEZOEK ONZE WINKEL

Kempkes Optiek
Langestraat 7
9671 PA Winschoten
📞 +31 597 413 972
📧 kempkes@lensonline.nl
🌎 www.kempkes.nl

Maak hier jouw afspraak

Plan je route

Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00

Zon- en feestdagen gesloten