Samen groeien in sales en service

Jouw vakmanschap
met de kracht van online

De digitale en online ontwikkelingen gaan snel. Het consumentengedrag verandert. Steeds meer consumenten willen heel snel hun producten online bestellen. Maar wij geloven juist in de kracht van het vakmanschap in jouw winkel. Klanten adviseren en helpen doe je gewoon nog steeds bij de opticien. LensOnline biedt een succesvol concept dat digitale kansen en lokaal ondernemerschap combineert.

Even voorstellen...
Wij zijn LensOnline®

LensOnline werd opgericht in 2006 met maar één doel: samen met zelfstandige opticiens groeien in sales, service en zelfstandigheid. Wij geloven in de combinatie van onze digitale kennis en lokaal ondernemerschap, met vakmensen die consumenten helpen en adviseren.

Met LensOnline heeft de klant altijd en overal toegang tot het breedste assortiment aan kwaliteitslenzen in combinatie met de beste service van zelfstandige opticiens. LensOnline verzorgt de online en offline marketing en bewerkt de markt. Met een eerlijke financiële win-winconstructie. Zo ondernemen we samen vanuit een partnership.

LensOnline is de grootste en meest bekende contactlenzensite van de Benelux én de enige die samenwerkt met meer dan 170 contactlensspecialisten verspreid over België en Nederland. 

Jouw voordelen op een rij

MARKETINGCAMPAGNES: GROEI KLANTENSTROOM
MARKETING-CAMPAGNES: GROEI KLANTENSTROOM

Dankzij intensieve communicatie- en marketing campagnes naar onze online klanten, zorgen we voor een sterk groeiende klantenstroom naar jouw zaak.

GRATIS TRANSPORT EN BOEKHOUDING

Alle transport- en boekhoudings-kosten komen voor rekening van LensOnline.

Alle transport- en boekhoudingskosten komen voor rekening van LensOnline.

BESPAAR TIJD OP ADMINISTRATIE

Je bespaart een hoop tijd aan uw administratie.

GEEN INSTAP- OF MAANDELIJKSE KOSTEN

Je betaalt geen instapkosten en geen maandelijkse bijdrage.

100% VERGOEDING OOGZORG

Alle zorgkosten, controles, (her)-aanpassingen en oogzorg zijn 100% voor jou.

EXCLUSIEVE REGIO VOOR ELKE PARTNER

Voor elke partner leggen wij een exclusieve regio vast.

MEER WINSTMARGE EYEDEFINITION®

Je ontvangt meer winstmarge bij de verkoop van ons eigen merk EyeDefinition®.

COMMISSIE OP ONLINE VERKOPEN

Bovendien ontvang je  ook commissie op alle online verkoop van klanten die aan jouw zaak gelinkt zijn.

MAANDELIJKSE VERREKENING LENZEN EN VLOEISTOFFEN

Lenzen en vloeistoffen worden maandelijks op basis van commissie verrekend in plaats van inkoop-/ verkoopmarge.

"We zagen meteen een grote toestroom aan nieuwe klanten in onze winkel dankzij lokale marketingcampagnes en evenementen" ​

LensOnline heeft het afgelopen jaar flink geïnvesteerd in diverse marketingcampagnes. Denk hierbij aan online advertising op sociale media, plaatsing in diverse (vak)bladen, tv- en radiocommercials etc. Maar ook flyers, advertenties, sociale mediaposts en buitenreclame voor onze partners.

Bert Boon, oprichter van LensOnline, legt uit waarom dat ook in 2023 een essentieel onderdeel blijft van de strategie: “Het is onze taak om nieuwe klanten die de weg nog niet naar de opticien vonden, te wijzen op het belang van oogzorg, professioneel advies en ondersteuning bij een partner. Daarom verdubbelen we de komende jaren onze inspanningen op het vlak van nationale marketing & communicatie.”

LensOnline wint er niets bij als een klant alleen maar online blijft bestellen. Een klant die gelinkt is aan een opticien, wordt beter begeleid en is daardoor een loyalere klant.  Met een verdubbeling van onze marketing- en communicatieactiviteiten zetten we in 2023 alles op alles om online klanten bij je in de zaak te krijgen.

Offline marketing

Om het belang van goede oogzorg te benadrukken en de expertise van de opticien uit te lichten, ontvangen zowel bestaande als nieuwe klanten  folders i.v.m. hun dichtstbijzijnde opticien.

E-mailmarketing

We gebruiken het koopgedrag van onze klanten voor gepersonaliseerde communicatie.

Wist u dat ...

…een klant die bij je in de winkel komt altijd jouw klant blijft? Deze klant wordt gelinkt aan jouw winkel waardoor je altijd commissie ontvangt op alle bestellingen, zowel online als in de winkel.

….een klant die gelinkt is aan een LensOnline-partner gemiddeld 21% per jaar meer bestelt dan een klant die niét is gelinkt?

…de tevredenheid van gelinkte klanten over onze service 9,3/10 is? Bij niet-gelinkte klanten is dat 8,6/10.

…klanten gelinkt aan een opticien veel vaker op oogcontrole komen?

Socialmediacampagnes

Ook via sociale media bereiken we klanten in jouw exclusieve regio om zo nieuwe klanten in jouw zaak te krijgen.

Oogzorgpakketten

Oude en nieuwe klanten ontvangen geheel vrijblijvend een pakket met daarin o.a. oogzorgproducten, lenscontrolevouchers, branded LensOnline-producten en informatie over hun dichtstbijzijnde opticien.


Campagnes met de focus op oogzorg

LensOnline heeft in 2021 de campagne Tijd voor Oogzorg gelanceerd om de focus op oogzorg te versterken en het belang van de opticien onder de aandacht te brengen. Wegens succes van deze campagne, brengt LensOnline ieder jaar een campagne over oogzorg om meer klanten naar de winkel te lokken.

Maak kennis met ons team

Persoonlijke dienstverlening, daar draait het om bij LensOnline. Daarom staat er een vast team voor je klaar! Neem contact op met ons team voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van een LensOnline-partnership.

Lianne Kokken 
lianne@lensonline.nl
+31 6 38 08 70 32

Bo Havenaar 
bo@lensgroup.eu
+31 6 40 84 56 26

Joël Scholing 
joel@lensonline.nl
+31 6  22 28 24 56

Copyright © 2023 LensOnline.nl. ©   l Alle rechten voorbehouden l Cooky policy l Privacy Statemen l Algemene Voorwaarden

Jouw voordelen op een rij

  • Dankzij intensieve communicatie- en marketingcampagnes naar onze online klanten, zorgen we voor een sterk groeiende klantenstroom naar jouw zaak
  • Alle transport- en boekhoudingskosten komen voor rekening van LensOnline
  • Je bespaart een hoop tijd aan uw administratie
  • Je betaalt geen instapkosten en geen maandelijkse bijdrage
  • Alle zorgkosten, controles, (her)aanpassingen en oogzorg zijn 100% voor jou
  • Voor elke partner leggen wij een exclusieve regio vast
  • Je ontvangt meer winstmarge bij de verkoop van ons eigen merk EyeDefinition®
  • Bovendien ontvang je  ook commissie op alle online verkoop van klanten die aan jouw zaak gelinkt zijn
  • Lenzen en vloeistoffen worden maandelijks op basis van commissie verrekend in plaats van inkoop-/verkoopmarge
Set-5-1.jpg