VERLEG JE GRENZEN
MET DE PREMIUM ULTRA®ONE DAY DAGLENZEN!

PREMIUM DAGLENS
MET EEN UNIEKE COMBINATIE

De premium contactlenzen ULTRA® ONE DAY  van   Bausch + Lomb   combineren twee baanbrekende technologieën voor een uitzonderlijk langdurig comfort  en een gezond en stabiel oogoppervlak.

Bestel ze nu met 20% korting*!

ERVAAR EEN NIEUWE PREMIUM DRAAGERVARING

Zoek je een lens die jouw ogen de hele dag door hydrateert en beschermt? Dan is de ULTRA® ONE DAY-daglens perfect voor jou.

 Deze daglens is speciaal ontworpen om jouw dagelijkse lenzenervaring te verbeteren. Zelfs na een lange dag, bieden deze daglenzen een ongekend draagcomfort en een uitzonderlijke   zuurstofdoorlaatbaarheid.

Ervaar uitstekende scherpte, helder zicht en gezonde ogen. De hele dag lang.

Wil je zelf beleven hoe ULTRA® ONE DAY jouw ogen laat genieten?   Probeer ze nu    met 20% korting*! 

Kortingscode*: ULTRA23

*De kortingscode ULTRA23 is geldig tot en met 11 juni 2023   op de vermelde producten of zolang de voorraad strekt. De kortingscode kan slechts één keer per persoon en per account worden gebruikt. De code kan niet worden gecombineerd met andere promoties/deals, is niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen en kan niet worden ingewisseld voor contant geld. LensOnline behoudt zich het recht voor om alle actieparameters aan te passen zonder de klant hier voorafgaandelijk over te berichten. Alleen te gebruiken op LensOnline.nl. 

LensOnline heeft het recht om (groepen van) deelnemers zonder reden uit te sluiten van deelname aan de actie en toekomstige acties waarbij het recht op voordeel vervalt. Dit kan gebeuren als deelnemers in strijd handelen met de actievoorwaarden, meerdere onvolledige of valse (e-mail)adressen of andere persoonsgegevens verstrekken of het misbruiken van de actievoorwaarden.

Dit kan LensOnline doen op basis van een vermoeden, zonder opgaaf van reden en zonder verplichting tot enige schadevergoeding aan de desbetreffende deelnemer, en LensOnline is niet verplicht om de deelnemer hiervan op de hoogte te stellen of bewijs te leveren.  

HELAAS, DEZE ACTIE IS AFGELOPEN.

Helaas is de campagne afgelopen en kun je niet meer profiteren van onze speciale aanbieding. Maar niet getreurd, we hebben nog iets leuks voor je in petto!

Ontdek hier onze nieuwe promotie

We hebben een nieuwe promotie met exclusieve voordelen voor onze klanten. Maar wees er snel bij, want deze promotie duurt maar even. Klik op de knop hieronder en bestel nu.

JOUW PERSOONLIJKE LENSONLINE-SPECIALIST

LensOnline werkt samen met jouw persoonlijke contactlensspecialist in je buurt voor persoonlijk advies en oogzorg.

EIGEN MERK EYEDEFINITION®

Ons eigen merk EyeDefinition® is speciaal ontworpen naar de wensen van jouw ogen met de meest recente technologieën.

JOUW EIGEN LENSONLINE-ACCOUNT

Maak je eigen LensOnline-account aan en herbestel je favoriete lenzen in een handomdraai! Zo hoef je niet telkens je sterktes opnieuw in te vullen.

GROOTSTE WEBSHOP VAN BENELUX

Grootste contactlenswebshop van de Benelux met de focus op kwaliteit aan de scherpste prijzen met tal van kortingen.

HEB JE VRAGEN OVER JE BESTELLING?

VIND EEN SPECIALIST BIJ JOU IN DE BUURT

Ben je toe aan een lenscontrole?
Vind hier een specialist bij jou in de buurt
en ga langs voor deskundig advies.

Copyright © 2023 LensOnline.nl. ©   l Alle rechten voorbehouden l Cooky policy l Privacy Statemen l Algemene Voorwaarden