Lenzen bestellen in Amsterdam

XO Optics, contactlensspecialist op de Zuidas in Amsterdam

Kom langs bij XO Optics en maak kennis met Maarten en Lucas. Als optometrist, opticien en contactlensspecialist weet Maarten al meer dan 15 jaar zorg te dragen voor veel klanten in de regio Bloemendaal. Toch wilde hij zijn passie volgen en uitbreiden in het openen van zijn eigen winkel en daarom heeft hij zijn droom gevolgd.

XO Optics heeft een uitstraling van de tijd van nu, chique en sfeervol. Naast het brede aanbod in contactlenzen, kun je daar ook terecht voor de mooiste brillen. Je zult daar ongetwijfeld een bril vinden die perfect bij jou past en die je niet veel bij andere tegen zult komen.

Expertise in contactlenzen

Toch ligt Maarten zijn expertise bij het binoculair zien (kijken met 2 ogen), contactlenzen en droge ogen. Er is volgens hem nog een hoop te winnen en nodigt je daarom ook graag uit om eens alle mogelijkheden te bespreken. Contactlenzen worden steeds populairder en de technologieën blijven groeien, er is steeds meer mogelijk.

Om comfortabel contactlenzen te kunnen blijven dragen raden we je aan om minimaal 1 a 2 keer per jaar je ogen te controleren. Je ogen zijn onderhevig aan veranderingen en zo kunnen deze tijdig opgemerkt worden. Ook kan Maarten je perfect bijpraten over eventuele nieuwe lenzen of mooie aanbiedingen.

Breed assortiment

XO Optics werkt samen met LensOnline om jou als klant nog meer te kunnen bieden, namelijk het gemak van online bestellen in combinatie met professionele oogzorg. Door het brede assortiment bij LensOnline kun je kiezen uit vele soort dag, week of maandlenzen. Het is zelfs mogelijk om lenzen op maat te maken, ideaal voor degene met een niet veel voorkomende sterkte.

Kortom, geen vraag is XO Optics te veel. Zij informeren je graag over alle mogelijkheden en geven vrijblijvend advies. Wil je meer weten over onze samenwerking? Neem dan gerust contact op of kom langs in de winkel.

BEZOEK ONZE WINKEL

XO Optics
Gustav Mahlerlaan 397
1082 MK Amsterdam
📞 +31 202 351 117
📧 xo-optics@lensonline.nl
🌎 xo-optics.nl

Maak hier jouw afspraak

Plan je route

Openingstijden
Maandag09:00 - 19:00
Dinsdag09:00 - 19:00
Woensdag09:00 - 19:00
Donderdag09:00 - 19:00
Vrijdag09:00 - 19:00
Zaterdag09:00 - 17:00

Zon- en feestdagen gesloten