Lenzen bestellen in Leiden

Van der Wiel Optiek, contactlensspecialist in Leiden

Bent u op zoek naar een contactlensspecialist in de buurt van Leiden? Breng dan een bezoek aan onze partner Van der Wiel Optiek op de Nieuwe Rijn. Door hun jarenlange ervaring kunt u rekenen op deskundig advies over het dragen van contactlenzen. Bent u ook weer toe aan een lenscontrole? Maak dan een afspraak bij de specialist. Zij zullen de gezondheid, sterkte en krommingen van uw ogen controleren. Het is belangrijk om uw ogen regelmatig te laten controleren, zodat u zo lang en comfortabel mogelijk lenzen kunt blijven dragen.

Geschiedenis

Van der Wiel Optiek is in de optiekbranche zeker geen onbekende. De eerste winkel openende zich in dit filiaal in het jaar 1937 en is daarna gegroeid tot een groot familiebedrijf. Ondertussen is Van der Wiel Optiek in Leiden een begrip en weten de bril of lensdragers de winkel te vinden voor persoonlijke aandacht en kwaliteit. Buiten het aanbieden van contactlenzen en brillen, kunt u er ook terecht voor verrekijkers, telescopen, barometers, loepen en andere optische instrumenten.

Specialisatie in contactlenzen

Naast het verkopen van (zonne)brillen zijn ze bij Van der Wiel Optiek dol op contactlenzen. Geen afzakkende of beslagen bril meer, maar gemakkelijk en goed zicht door middel van contactlenzen. Het team bij Van der Wiel Optiek helpt u graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Niet elke type of soort contactlens is namelijk geschikt voor elk oog. Elk oog is uniek en daarom zoeken ze bij Van der Wiel Optiek naar de meest geschikte contactlens voor uw ogen. Laat u dus goed adviseren op het gebied van maand, week of daglenzen. Maak hiervoor een afspraak bij de contactlensspecialist.

Krachten bundelen

Door onze krachten samen te bundelen kunnen we u als klant het beste bieden, namelijk voordelige lenzen in combinatie met professionele oogzorg. U kunt gemakkelijk thuis of in de winkel uw lenzen bestellen en kiest uw gewenste levering, bij Van der Wiel Optiek of thuis. De prijzen in de winkel zijn hetzelfde als de prijzen op de LensOnline webshop. Profiteer van onze acties en aanbiedingen. Meer informatie? Breng eens een bezoek aan onze partner op de Nieuwe Rijn 62 of maak een afspraak.

BEZOEK ONZE WINKEL

Van der Wiel Optiek
Nieuwe Rijn 62
2312 JH Leiden
📞 +31 715 124 108
📧 leiden.vanderwiel@lensonline.nl
🌎 www.vanderwieloptiek.nl

Maak hier jouw afspraak

Plan je route

Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag09:00 - 17:30
Zaterdag09:00 - 17:00

Zon- en feestdagen gesloten