Lenzen bestellen in Amsterdam

Teeling Optiek, contactlensspecialist in Amsterdam

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van contactlenzen? Dan ben je bij Teeling Optiek aan het juiste adres. Teeling Optiek kent zijn bestaan al sinds het jaar 1970 en is een begrip in Amsterdam. Piet Teeling, oud oprichter van Teeling Optiek, was één van de eerst afgestuurde contactlensspecialisten in Nederland en sindsdien hebben ze niet stil gezeten.

Om de winkel te kunnen blijven ontwikkelen volgen ze regelmatig trainingen en bezoeken ze vakbeurzen. Hierdoor blijven ze up-to-date en weten ze precies wat de veranderingen en verbeteringen zijn binnen het vakgebied. Je kunt daarom ook uitgaan van professioneel advies en vakkundigheid op het gebied van contactlenzen.

Het team in Amsterdam

Kom je langs voor een contactlenscontrole? Dan zal je hoogstwaarschijnlijk geholpen worden door Annemarie Teeling of Johan. Zij zijn de contactlensspecialisten bij onze partner in Amsterdam. Annemarie Teeling is de eigenaresse van Teeling Optiek en heeft door haar jarenlange ervaring in de optiek erg veel kennis opgedaan. Zij zullen na het uitvoeren van de controle je verder adviseren over het dragen van je contactlenzen.

Passie voor contactlenzen 

Ja, ze geven het toe. Ze zijn bij Teeling Optiek gewoon gek op contactlenzen. Zij zullen er ook alles aan doen om de perfecte lens te vinden zodat je fijn en comfortabel lenzen kunt dragen. Daarnaast vinden ze het erg belangrijk dat je ogen regelmatig gecontroleerd worden. Lenscontroles zijn zeer belangrijk, gezien elk oog onderhevig is aan veranderingen.

Lenscontroles bij Teeling Optiek

Elk oog is onderhevig aan veranderingen. Daarom is het erg belangrijk om regelmatig je ogen te laten controleren. Bij Teeling Optiek raden ze aan om elk halfjaar je ogen te controleren, net voor het moment dat je weer toe bent aan nieuwe contactlenzen. Zo weet je zeker dat je de juiste sterkte draagt voor de nieuwe periode.

Tijdens een lenscontrole wordt er, naast het controleren van de sterkte, ook gekeken naar de gezondheid van je ogen. De contactlensspecialist kan je adviseren om over te stappen naar een ander type lens als je oog veranderd. Soms kan dit bijvoorbeeld droge en geïrriteerde ogen voorkomen en kun je langer comfortabel lenzen blijven dragen.

Voordelen van contactlenzen dragen

Het dragen van contactlenzen heeft zo zijn voordelen. Doordat de contactlens direct op het oog zit, zorgt het voor perfect zicht. Daarnaast is de contactlens niet modegevoelig. Ideaal dus voor elke gelegenheid, outfit of in combinatie met een zonnebril. Voor de fanatieke sporters onder ons zijn contactlenzen echt aan te raden. Ze beslaan niet en blijven perfect zitten. Kortom, genoeg redenen om de contactlens te omarmen.

Breed assortiment

Of je nu op zoek bent naar daglenzen, maandlenzen, torische of multifocale, het is allemaal te verkrijgen. Sinds april 2019 werkt Teeling Optiek samen met LensOnline. Hierdoor kun je als klant bij Teeling Optiek ook profiteren van onze scherpe internetprijzen. Daarnaast bieden we het heel jaar door aantrekkelijke voordeelpakketten aan en hebben we regelmatig leuke acties.

BEZOEK ONZE WINKEL

Teeling Optiek
Kinkerstraat 263
1053 ER Amsterdam
📞 +31 206 837 323
📧 teelingamsterdam@lensonline.nl
🌎 teeling.nl

Maak hier jouw afspraak

Plan je route

Openingstijden
Maandag11:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag09:00 - 17:30
Zaterdag10:00 - 17:00

Zon- en feestdagen gesloten