Lenzen bestellen in Maastricht

Siefers Opticum, contactlensspecialist in Maastricht

Siefers Opticum is een familiebedrijf en bestaat al 35 jaar. De filosofie van het team is dat er een goede balans is tussen optimale oogzorg en esthetiek. Ze staan garant voor kwaliteit en persoonlijke service, brillen en optimale oogzorg. Daarnaast verzorgen zij ook contactlenzen. Het team geeft u: vakmanschap, ervaring, styling, gastvrijheid en een optimaal mode gevoel.

Contactlens expertise centrum

Siefers Opticum speelt graag in op innovaties en nieuwe ontwikkelingen. Hier ben je dus verzekerd van de beste zorg. Het dragen van contactlenzen biedt veel voordelen en zijn uitstekend te combineren met een bril of zonnebril. Sinds 2015 is er een samenwerking met LensOnline.nl. Hierdoor kun je gemakkelijk via internet  je contactlenzen bestellen voor een scherpe internetprijs. Je bestelling kun je thuis laten bezorgen of gratis ophalen bij Siefers. Tegelijkertijd kun je terecht bij deze opticien/contactlens-specialist voor een vakkundige lensaanpassing of -controle. Je ogen zijn bij Siefers opticum in veilige handen!

Naast je lenzen ook een bril?

Ook voor exclusieve brillen ben je bij Siefers bij het juiste adres. Bij Siefers Opticum zijn zij gespecialiseerd in goud, buffelhoorn en houten brillen. Bij deze opticien kun je terecht voor optimale oogzorg in combinatie met kwalitatief hoogstaande monturen en zonnebrillen. Wens je de nieuwe bril snel te kunnen gebruiken? Dan kun je gebruik maken van de speciale service. Siefers Opticum heeft een ruime voorraad kwalitatief hoogwaardige brillenglazen op voorraad, zodat je nieuwe bril afhankelijk van je wensen nog dezelfde dag gereed kan zijn.

Lenscontroles

Om de kwaliteit van je ogen hoog te houden is het belangrijk om lenscontroles tijdig te laten uitvoeren. Bij het dragen van lenzen is de kwaliteit en controle uiterst belangrijk. Bij Siefers Opticum kun je rekenen op professionele en persoonlijke begeleiding. Tijdens een eerste bezoek worden je ogen gemeten en word je door de contactlensspecialist uitgebreid geadviseerd. Daarna zal er gekeken worden welke lens het beste bij jouw ogen past. Je krijgt ruim de tijd om de lenzen uit te proberen en hiermee te oefenen.

Contactlenzenvloeistof

De contactlenzenvloeistof kan invloed hebben op je ogen en contactlenzen. Dit kan tijdens een lenscontrole worden gecontroleerd. Alles wordt gecontroleerd, zodat je optimaal van je contactlenzen kunt genieten.

Contactlensspecialist

Bij de contactlensspecialist staat optimale oogzorg centraal. Bij Siefers Opticum zijn alleen gediplomeerde en ervaren opticiens en specialisten werkzaam. Op deze manier wilt het team de beste oogzorg voor je garanderen. Op zoek naar advies of het juiste product voor je ogen? Of wil je een lenscontrole laten uitvoeren? Maak dan gerust een afspraak bij de specialist.

BEZOEK ONZE WINKEL

Siefers Opticum
Stokstraat 22
6211 GD Maastricht
📞 +31 433 500 089
📧 siefers@lensonline.nl
🌎 siefersopticum.nl

Maak hier jouw afspraak

Plan je route

Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 19:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:30
Zondag13:00 - 17:00