Kom langs bij Nieuwstad Optiek, onze partner in Doetinchem voor een lenscontrole

Lenzen bestellen in Doetinchem

Nieuwstad Optiek, contactlensspecialist in Doetinchem

Welkom bij Nieuwstad Optiek, onze partner in Doetinchem. Maak kennis met het deskundige team bestaande uit Joey Scott en Rose van Loo. Twee gediplomeerde opticiens met meer dan 14 jaar ervaring binnen de optiekwereld. Kortom, genoeg kennis en kunde in huis om jou perfect te kunnen voorzien van goed zicht.

Jouw wensen staan centraal

Bij Nieuwstad Optiek luisteren ze graag naar je. Samen zoeken ze naar de perfecte oplossing voor jouw ogen en leefsituatie. Of je nu op zoek bent naar contactlenzen, bril of zonnebril? Alles is mogelijk. Joey en Rose gaan voor 100% vakmanschap, kwaliteit en service, geen vraag is ze dus te veel.

Naast het controleren van je ogen, luisteren ze ook goed naar jouw wensen en vragen ze graag door over jouw leefsituatie. Op basis van deze informatie kunnen ze jou het beste advies geven over welke kijkoplossing het meest geschikt is voor jou.

Contactlenzen bij Nieuwstad Optiek

Het dragen van contactlenzen wordt steeds populairder. Ook blijven er ontwikkelingen plaats vinden op dit gebied waardoor er steeds meer mogelijkheden zijn. Tegenwoordig is het dragen van lenzen bijna voor iedereen weggelegd en wordt het aanbod steeds groter en groter.

Of je nu op zoek bent naar daglenzen, weeklenzen of maandlenzen? Bij Nieuwstad Optiek is het allemaal mogelijk. Zelfs lenzen op maat kunnen geregeld worden. Luister goed naar het advies van de contactlensspecialist over welke lens het meest geschikt is voor jou. Elk oog is anders, dus niet elke lens is voor iedereen even geschikt.

Laat je ogen controleren

Om succesvol contactlenzen te kunnen dragen is het van groot belang je ogen regelmatig te controleren. De sterkte kan veranderen, maar ook is het belangrijk om de gezondheid van je ogen te onderzoeken. Laat daarom elk halfjaar je ogen controleren door onze contactlensspecialist. Zo ben je zeker van gezonde ogen en een optimaal zicht!

Maak hiervoor een afspraak of kom langs in de winkel.

BEZOEK ONZE WINKEL

Nieuwstad Optiek
Nieuwstad 7
7001 AC Doetinchem
📞 +31 314 745 135
📧 nieuwstadoptiek@lensonline.nl
🌎 nieuwstadoptiek.nl

Maak hier jouw afspraak

Plan je route

Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09:30 - 17:30
Woensdag09:30 - 17:30
Donderdag09:30 - 17:30
Vrijdag09:30 - 17:30
Zaterdag09:30 - 17:00

Zon- en feestdagen gesloten