Opticien en partner worden van LensOnline? Klik hier.
Kom langs bij Keijzer Optiek voor je contactlenzen, partner van LensOnline in Hoofddorp

Keijzer Optiek

Onze partner in Hoofddorp

Welkom bij Keijzer Optiek! Onze partner die gevestigd is in het winkelcentrum Toolenburg in Hoofddorp sinds 1992. Maak kennis met eigenaresse Carolina van Diemen, het gezicht van de zaak en haar collega Petra Ravelli. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen in de winkel of voor professioneel advies.

Vakkennis

Bij Keijzer Optiek kun je rekenen op professioneel advies en begeleiding voor het dragen van contactlenzen. Carolina heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het vakgebied, dus uw ogen zijn in goede handen. Naast de optiekopleiding heeft ze ook de opleiding contactlensspecialist en optometrist afgerond. Tot op heden blijft ze zichzelf ontwikkelen door te elke jaar een aantal cursussen en trainingen te volgen, zo blijft ze goed op te hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen binnen de optiek.

Advies en begeleiding

Carolina en Petra zullen je altijd voorzien van eerlijk advies. Ze geven je persoonlijke aandacht en nemen de tijd voor je. Heb je nog nooit lenzen gedragen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan ben je bij Keijzer Optiek aan het juiste adres. Zij zullen je ogen opmeten, persoonlijk advies geven en je begeleiden waar nodig.

De contactlensspecialist zal je adviseren over welke type lenzen er zijn en welke het meest geschikt is voor jouw ogen en jouw leefsituatie. Dit is per persoon erg verschillend. Om zeker te weten dat de lens comfortabel en prettig zit, mag je deze altijd eerst proberen.

Ben je nieuwsgierig naar het dragen van lenzen of wilt u wel eens onze nieuwste daglenzen testen van ons EyeDefinition gamma? Kom dan langs in de winkel of maak een afspraak via het contactformulier.

CONTACT

Keijzer Optiek
Markenburg 67
2135 DS Hoofddorp
023 - 562 9309
keijzer@lensonline.nl
www.keijzeroptiek.nl

Openingstijden


Maandag
gesloten

Dinsdag
09:30 - 18:00

Woensdag
09:30 - 18:00

Donderdag
09:30 - 18:00

Vrijdag
09:30 - 20:00

Zaterdag
09:30 - 17:00


Zon- en feestdagen gesloten