Opticien en partner worden van LensOnline? Klik hier.
Kom langs bij onze LensOnline partner in 's-Hertogenbosch: Frank Jansen Optiek

Lenzen bestellen in ‘s-Hertogenbosch

Frans Jansen Optiek, contactlensspecialist in ‘s-Hertogenbosch

Welkom bij Frank Jansen Optiek, onze contactlensspecialist in ‘s-Hertogenbosch waar u terecht kunt voor al uw vragen en advies op het gebied van contactlenzen en brillen. Modieus, ambitieus, een goede service en klantvriendelijkheid is waar Frank Jansen Optiek om bekend staat.

Buiten het grote aanbod in contactlenzen, kunt u er ook terecht voor brillen, zonnebrillen, deskundige oogservice en advies. Met ruim 35 jaar ervaring in alle facetten van het optiekvak, vind Frank Jansen voor iedereen met een kijkprobleem een bijpassende oplossing.

Eerlijk, oprecht en deskundig advies

Bij Frank Jansen Optiek staat persoonlijke aandacht centraal. Hij luistert naar uw problemen en gaat op zoek naar een passende oplossing. Geen vraag is te gek, zijn doel is namelijk om mensen blij de winkel te laten vertrekken. Door zijn ambitie en passie in het vak, gaat hij door totdat hij hetgeen gevonden heeft wat het beste bij u past.

Het advies wordt gegeven op basis van uw ogen, uw sterkteafwijking en uw leefsituatie. Niet elke lens is namelijk geschikt voor elk oog of voor elke leefsituatie. Daarom luistert Frank goed naar wat u hiermee wilt bereiken en adviseert wat het beste bij u past.

Lenscontroles zijn belangrijk

Om het beste zicht te waarborgen is het belangrijk regelmatig uw ogen te laten controleren. We raden u aan om minimaal 1 a 2 keer per jaar een bezoek te brengen aan de contactlensspecialist. Zo bent u er zeker van dat u de juiste sterkte draagt en dat uw ogen nog gezond zijn. Uw ogen zijn onderhevig aan veranderingen en daarom is het belangrijk dat dit tijdig wordt ontdekt. Zo blijft u zicht goed en blijven de lenzen comfortabel aanvoelen.

Wenst u meer informatie over contactlenzen of wilt u een afspraak maken voor een lenscontrole? Maak dan een afspraak bij Frank. U bent altijd welkom om even binnen te komen voor vrijblijvend advies.

BEZOEK ONZE WINKEL

Frank Jansen Optiek
Pettelaarseweg 194
5216 BW s-Hertogenbosch
📞 +31 733 030 067
📧 frankjansen@lensonline.nl
🌎 www.frankjansenoptiek.nl

Maak hier jouw afspraak

Plan je route

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 17:00

Zon- en feestdagen gesloten