Lenzen bestellen in Best

Foudraine by Beau, contactlensspecialist in Best

Welkom bij onze LensOnline partner in Best. Bij Foudraine by Beau zorgen ze voor de beste kijkoptie voor jouw ogen. Of je nu op zoek bent naar een (zonne)bril, contactlenzen of een combinatie daarvan, bij Foudraine by Beau ben je bij het juiste adres. Kom gerust eens langs in de winkel en maak kennis met Beau, onze specialist in Best.

Foudraine by Beau

Foudraine Optiek is inmiddels een begrip in Best en omgeving. Sinds mei 2021 heeft Beau van Breda het stokje over genomen. Beau is een enorm enthousiaste onderneemster met enorm veel liefde voor het vak optiek.Zij staat elke dinsdag t/m zaterdag voor je klaar en helpt je graag verder. Ook ben je welkom voor vrijblijvend advies of om gezellig kennis te maken.

Zien op z’n Best!

Beau gaat tot het uiterste om jouw ogen optimaal te ondersteunen. Geen vraag is haar te gek. De ruime en gezellige winkel heeft veel meer te bieden dan alleen het mooie assortiment, bij Foudraine by Beau luisteren ze graag naar je en geven ze je persoonlijk advies. Je kunt dus verzekerd zijn van top service, het motto is niet voor niets: zien op z’n Best!

Fan van contactlenzen

Bij Foudraine by Beau zijn ze fan van contactlenzen. Steeds meer mensen dragen lenzen. Sommige fulltime of ze combineren het samen met een bril. Voor de actieve en drukke mens zijn contactlenzen ideaal. Geen afzakkende of beslagen brillen meer, maar enkel optimaal draagcomfort.

Door de samenwerking met LensOnline kunnen ze jou als klant voorzien van nog meer gemak. Je kunt namelijk zelf online je lenzen bestellen en gratis ophalen in de winkel. Natuurlijk staan ze bij Foudraine by Beau klaar om je te voorzien van je halfjaarlijkse controle. Zo zorgen we er samen voor dat je ogen de beste zorg krijgen.

BEZOEK ONZE WINKEL

Foudraine by Beau
Wilhelminaplein 18
5684 VL Best
📞 +31 499 391 066
📧 foudrainebybeau@lensonline.nl
🌎 www.foudrainebybeau.nl

Maak hier jouw afspraak

Plan je route

Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 17:00

Zon- en feestdagen gesloten