Laat je adviseren over lenzen bij Fashion Optiek in Zoetermeer

Lenzen bestellen in Zoetermeer

Fashion Optiek, contactlensspecialist in Zoetermeer

Welkom bij Fashion Optiek, onze LensOnline partner in Zoetermeer. Bij Fashion Optiek is vakmanschap vanzelfsprekend. Met toegewijde en gediplomeerde opticiens ben je bij Larry en Roy in goede handen. Kom gerust eens langs en maak kennis met het team van Zoetermeer.

Contactlens Expertise Centrum

Overweeg je om contactlenzen te dragen? Dan ben je bij Fashion Optiek aan het juiste adres. Contactlensspecialist Roy helpt je graag de juiste en beste keuze te maken. Bij LensOnline en Fashion Optiek hebben ze een breed assortiment in contactlenzen, waardoor het voor iedereen mogelijk is om lenzen te kunnen dragen. Samen met de specialist gaan we op zoek naar de beste lens voor jouw ogen en leefsituatie.

Allereerst wordt er een uitgebreid oogonderzoek gedaan en geluisterd naar jouw wensen. Vervolgens adviseert de specialist welke lens het meest geschikt is voor jou. Je mag deze lenzen altijd eerst uitproberen en indien er nog een aanpassing gewenst is, regelen we dat meteen. Om comfortabel lenzen te blijven dragen raden we je aan minimaal elk halfjaar op lenscontrole te komen.

Halfjaarlijkse lenscontrole

We adviseren je elk halfjaar langs te komen bij de contactlensspecialist om je ogen te laten controleren. Fashion Optiek beschikt over de innovatieve meetapparatuur, waardoor je verzekerd bent van een professioneel oogonderzoek. Zo blijven je ogen gezond en kun je zonder problemen contactlenzen blijven dragen.

Draag je naast contactlenzen ook een bril? Bekijk dan gerust eens het brede brillen aanbod in de winkel of laat je adviseren over welke bril het beste bij jou past. Bij Fashion Optiek helpen ze je graag verder.

Hygiëne is belangrijk

Hygiëne speelt een belangrijke rol bij het comfortabel dragen van contactlenzen. Was daarom altijd je handen voor je je lenzen inzet en poets je maandlenzen grondig elke avond voor het slapen gaan met onze bijpassende lenzenvloeistof. Draag je daglenzen? Dat is al helemaal makkelijk. Hierbij hoef je je contactlenzen nooit meer schoon te maken, maar kun je elke dag schone en verse lenzen gebruiken. Ideaal toch? Vraag in de winkel naar alle mogelijkheden op het gebied van daglenzen.

BEZOEK ONZE WINKEL

Fashion Optiek
Het Rond 40
2711 BW Zoetermeer
📞 +31 798 885 614
📧 fashionoptiek@lensonline.nl
🌎 fashionoptiek.nl

Maak hier jouw afspraak

Plan je route

Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 17:00
Woensdag10:00 - 17:00
Donderdag10:00 - 17:00
Vrijdag10:00 - 17:00
Zaterdag10:00 - 17:00

Zon- en feestdagen gesloten