Lenzen bestellen in Leiden

Eye Fashion By Rami, contactlensspecialist in Leiden

Eye Fashion by Rami in Leiden zit al gevestigd op de Haarlemmerstraat sinds 1969, toen nog onder de naam Bril 58. Eye Fashion Leiden is sinds 2020 overgenomen door Rami Al Soudi. Rami is al een lange tijd werkzaam in de optiek en vond het de hoogste tijd om voor zichzelf te beginnen om al zijn kennis en kunde met je te kunnen delen.

Kennis en ervaring

Bij Eye Fashion staat Rami graag voor je klaar. Hij helpt je graag met de zoektocht naar het vinden van de perfecte lenzen voor jouw ogen. Comfortabel, veilig en verantwoord. Bij Eye Fashion By Rami kun je rekenen op professionele service en oogzorg en dat in combinatie met goede prijzen voor je lenzen.

Rami is een gediplomeerde opticien en contactlensspecialist. Bijscholen om up-to-date te blijven is voor hem daarnaast ook erg belangrijk. Hij zorgt ervoor dat hij meerdere keren per jaar naar voldoende trainingen gaat om alle nieuwtjes van het vak bij te leren. Zo is hij altijd op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen binnen het optiekvak.

Gespecialiseerd in contactlenzen

Bij Eye Fashion in Leiden zijn ze gek op contactlenzen. Geen gedoe meer met afzakkende of beslagen brillen, maar comfortabel contactlenzen dragen. Elk oog is uniek en daarom is het belangrijk eerst jouw ogen te laten controleren door de contactlensspecialist. De ideale lens voor jouw vriend hoeft niet geschikt te zijn voor jou. De specialist zal kijken naar de gezondheid van jouw ogen, de sterkte en naar je leefsituatie. Op basis daarvan zal de contactlensspecialist adviseren welke lens het meest geschikt is.

Ben je nieuw of heb je nog nooit eerder lenzen gedragen? Dan kun je altijd eerst de lenzen een aantal dagen/weken testen. De contactlensspecialist zal je hierin begeleiden en bijsturen waar nodig is. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste lenzen zult vinden. Ook worden er instructies gegeven over hoe je met de contactlens om moet gaan en hoe je ze gemakkelijk in en uit het oog kunt halen.

BEZOEK ONZE WINKEL

Eye Fashion Leiden
Haarlemmerstraat 58
2312 GC Leiden
📞 +31 715 140 148
📧 eyefashionleiden@lensonline.nl
🌎 eyefashionleiden.nl

Maak hier jouw afspraak

Plan je route

Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00

Zon- en feestdagen gesloten