Opticien en partner worden van LensOnline? Klik hier.
Kom langs bij De Moor Optiek in Steenbergen, onze LensOnline partner voor contactlenzen

De Moor Optiek

Onze partner in Steenbergen

Als opticien en contactlensspecialist biedt De Moor Optiek je een breed assortiment van producten en diensten aan. Of je nu op zoek bent naar een (zonne)bril, contactlenzen, advies op maat of begeleiding bij het dragen van lenzen? Dan ben je bij De Moor Optiek bij het juiste adres. Kortom, bij De Moor Optiek kun je rekenen op deskundig advies en professionele oogzorg.

Michiel en Lianne de Moor hebben de winkel in 2018 geopend. Ze waren toe aan wat nieuws en wisten zeker hoe dat zij hun visie op het winkelen werkelijkheid konden maken. Wat vinden zij belangrijk tijdens het winkelen naar een bril of contactlenzen? Het antwoord daarop is: persoonlijke benadering en advies. Soms is bij een persoon een bril het best passende advies en bij de ander alleen het dragen van zachte contactlenzen, en dat is oké! Ze zullen zoeken en vinden naar de juiste oplossing voor jou die past bij jou, je ogen en je leefomgeving.

Contactlenzen en lenscontroles

Bij De Moor Optiek zijn ze ook gespecialiseerd in contactlenzen. Zij geloven in het gemak en het comfortabel dragen van contactlenzen. Wel adviseren ze om minimaal één keer per jaar langs te komen op lenscontrole. Je ogen zijn namelijk onderhevig aan veranderingen. Het is daarom belangrijk je contactlenzen hierop aan te passen om het zo comfortabel mogelijk te maken voor jou als contactlensdrager. De sterkte kan veranderen of er is een type of soort contactlens voor jou geschikter. Kom daarom regelmatig langs voor een lenscontrole en luister naar het advies van de contactlensspecialist.

Kosten voor lenscontrole of lenzen aanpassingen bedraagt €27.

Breed assortiment

Of u nu op zoek bent naar een bril, een zonnebril, harde of zachte lenzen? Geen probleem, bij De Moor Optiek kun je zeker terecht. Je zachte lenzen kun je bestellen via deze webshop. Of je nu op zoek bent naar dag-, maand of weeklenzen, torische of multifocale lenzen, wij hebben bijna voor elke ook een geschikte lens! Wens je contactlenzen op maat? Ook dat kunnen we voor je regelen. Hiervoor raden we je aan om een bezoek te brengen aan De Moor Optiek in Steenbergen.

Wens je meer informatie of wil je een afspraak maken bij onze specialisten van De Moor Optiek? Neem dan gerust contact op met de winkel via de contactgegevens.

CONTACT

De Moor Optiek
Kaaistraat 57
4651 BM Steenbergen
016 750 00 05
demoor@lensonline.nl
www.demooroptiek.nl

Openingstijden


Maandag
Gesloten

Dinsdag
9.30 - 17:30 uur

Woensdag
9.30 - 17:30 uur

Donderdag
9:30 - 17:30 uur

Vrijdag
9:30 - 17:30 uur

Zaterdag
9:30 - 16:00 uur

Zondag
Gesloten