Opticien en partner worden van LensOnline? Klik hier.
Welkom bij Brillenliefde, onze LensOnline partner in Utrecht Centrum!

Lenzen bestellen in Utrecht

Brillenliefde, contactlensspecialist in Utrecht

Ben je op zoek naar advies en vakkundigheid op het gebied van contactlenzen en brillen? Dan kun je bij onze partner Brillenliefde perfect terecht! Deze frisse nieuwe zaak in Utrecht wordt gerund door Jan & Iris. Zij zijn jong, enthousiast, vol passie en energiek. Samen hebben zij inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de optiekwereld en besloten daarom om hun droom te volgen, namelijk een eigen optiekzaak openen.

Jan woont al enkele jaren in Nederland, maar is van oorsprong een Belg. Wat bracht hem naar Nederland? Zijn liefde voor Iris! Samen zijn ze klaar voor hun nieuwe stap, een eigen optiekzaak. Iris heeft in 2013 haar HBO-opleiding Optometrie afgerond en in de afgelopen jaren flink wat ervaring opgedaan in diverse optiekzaken, maar ook in het ziekenhuis.

Brillenliefde = passie & liefde

Hoe is de naam Brillenliefde ontstaan? Door hun passie voor brillen en bovendien door de liefde voor elkaar. De brillen en de optiekwereld hebben Jan & Iris bij elkaar gebracht. Jan & Iris: “We willen een optiekzaak zijn voor jongeren tot volwassen, van trend tot boetiek in een transparante en ontspannen sfeer. Kom dus gerust eens langs op de Lijnmarkt in Utrecht.”

Samenwerking met LensOnline

Vanaf het begin waren we beide enthousiast om een samenwerking te starten. Door onze krachten te bundelen kunnen we je als klant het beste bieden, namelijk contactlenzen voor goede internetprijzen in combinatie met professionele service. Onze partner kan je het beste advies geven over het dragen van welke type en soort contactlenzen. Ook verzorgen ze een professionele lenscontrole of lensaanpassing. En bestel je liever jouw lenzen gemakkelijk online? Geen probleem, dat kan te allen tijde via onze webshop.

Is het weer tijd voor een lenscontrole?

Het laten uitvoeren van een lenscontrole is erg belangrijk. Tijdens een lenscontrole wordt er niet alleen gekeken naar de juiste sterkte van het oog, maar ook naar de gezondheid van de ogen. De gezondheid van de ogen speelt namelijk ook een grote rol tijdens het dragen van contactlenzen. Je ogen zijn onderhevig aan veranderingen en daarom je contactlenzen ook. Kom dus regelmatig langs bij Brillenliefde om je ogen te laten controleren.

BEZOEK ONZE WINKEL

Brillenliefde
Lijnmarkt 7
3511 KE Utrecht
📞 +31 303 031 092
📧 brillenliefde@lensonline.nl
🌎 brillenliefde.nl

Maak hier jouw afspraak

Plan je route

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagOp afspraak
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 18:00

Zon- en feestdagen gesloten