Lenzen bestellen in Apeldoorn

Boonstra brillen en contactlenzen, contactlensspecialist in Apeldoorn

Welkom bij onze partner in Apeldoorn: Boonstra brillen en contactlenzen, de winkel waar persoonlijke aandacht centraal staat. Met hun jarenlange ervaring binnen de optiek ben je ervan verzekerd in goede handen te zijn. Of het nu gaat om brillen, zonnebrillen of lenzen, ze helpen je graag adviseren welke optie het beste bij jou past.

Eigenaar Foppe en zoon Douwe staan graag voor je klaar om je te helpen in je zoektocht naar de perfecte lens of bril. Ze gaan graag met je in gesprek om je klachten te bespreken en te kijken welke kijkoplossing heeft meest geschikt is voor jou, je ogen en je leefsituatie. Kom gerust eens langs en laat je adviseren.

Bij Boonstra brillen en contactlenzen zijn ze gespecialiseerd is het uitvoeren van gezondheidsonderzoeken voor jouw ogen. De gezondheid van jouw ogen is van groot belang bij het dragen van contactlenzen. Alleen met gezonde ogen zal het draagcomfort optimaal zijn. Daarom adviseren ze om minimaal 1 a 2 keer per jaar je ogen te laten controleren door een erkende opticien of contactlensspecialist. Het gediplomeerd personeel neemt graag de tijd voor je om een professionele controle uit te voeren.

Optiek zit in hart en nieren

Al vier generaties lang zorgt Boonstra brillen en contactlenzen voor perfect zicht van jouw ogen en vele andere Apeldoorners. Ze hebben alle jaren niet stil gezeten en hebben zich continu weten te ontwikkelen. Ze laten zichzelf regelmatig bijscholen zodat ze op de hoogte zijn van alle nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van ogen, brillen en lenzen.

Wees welkom

Je bent dus van harte welkom bij Boonstra brillen en contactlenzen. Ben je nieuw en wil je weten of contactlenzen wat voor jou is? Kom gerust langs en laat je vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden. Kom gerust eens langs, ze staan graag voor je klaar.

BEZOEK ONZE WINKEL

Boonstra Brillen & Contactlenzen
Oranjerie 154
7311 WG Apeldoorn
📞 +31 555 212 774
📧 boonstra@lensonline.nl
🌎 www.boonstra-brillen.nl

Maak hier jouw afspraak

Plan je route

Openingstijden

Van 17 december 2023 tot en met 4 januari 2024 is de winkel tijdelijk gesloten omwille van een verhuis naar een nieuw pand.

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag09:00 - 17:30
Zaterdag09:00 - 17:00

Zon- en feestdagen gesloten