Kom voor contactlenzen naar BETEROPTIEK, onze LensOnline specialist in Appingedam

Lenzen bestellen in Appingedam

BETEROPTIEK, contactlensspecialist in Appingedam

“Nog nooit was betaalbaar zoveel beter”. Dat is het motto van BETEROPTIEK in Appingedam. Naast betaalbare trendy brillen, hebben zij ook een breed aanbod aan betaalbare contactlenzen. Tot slot staat service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel bij BETEROPTIEK. Kom gerust langs in de winkel en laat je helpen en adviseren.

BETEROPTIEK & LensOnline

Sinds 1 februari 2019 heeft BETEROPTIEK zijn deuren geopend op de Dijkstraat in Appingedam. BETEROPTIEK is onderdeel van een familiebedrijf en wordt gerund door Bas Mulder. Bas zijn ouders, Susan en Cris, zijn eigenaar van Von Oy Optiek die ook gevestigd zit in het mooie Appingedam. Je vindt dezelfde passie, aandacht en vakmanschap in beide winkels.

Sinds oktober 2019 hebben ze besloten een samenwerking aan te gaan met de grootste contactlenzenaanbieder LensOnline. Hierdoor kunnen ze kwalitatieve contactlenzen aanbieden, voor een betaalbare prijs. Daarnaast heb jij als klant nu de mogelijkheid om zelf gemakkelijk thuis je contactlenzen te bestellen. Je kunt je bestelling gratis ophalen bij BETEROPTIEK of voor €3,90 thuis laten bezorgen.

Professionele oogzorg

Voordat je je contactlenzen gemakkelijk online bestelt, is het verstandig om eerst je ogen te laten controleren bij een contactlensspecialist. Bas is een gediplomeerde contactlensspecialist die de gezondheid en de sterkte van je ogen zorgvuldig zal controleren. Naast het bieden van de juiste oogzorg, zullen ze je ook voorzien van een bijpassend advies. Elk oog is uniek en daarom is niet elk type of soort lens geschikt voor elk oog. Laat je dus goed adviseren op het gebied van maand, week of daglenzen.

Wij raden je aan om contact om een afspraak te maken voor een lenscontrole of aanpassing. Je kunt hiervoor het contactformulier invullen of contact opnemen met de winkel.

BEZOEK ONZE WINKEL

BETEROPTIEK
Dijkstraat 8
9901 AS Appingedam
📞 +31 596 681 549
📧 beteroptiek@lensonline.nl
🌎 www.beteroptiek.nl

Maak hier jouw afspraak

Plan je route

Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09:30 - 17:30
Woensdag09:30 - 17:30
Donderdag09:30 - 17:30
Vrijdag09:30 - 17:30
Zaterdag09:30 - 17:00

Zon- en feestdagen gesloten