Kom langs bij onze partner Bart Vervaet Optiek in Axel voor uw lenzen en advies

Lenzen bestellen in Axel

Bart Vervaet Optiek, contactlensspecialist in Axel

Ben je op zoek naar een contactlensspecialist in de buurt van Axel? Dan ben je bij Bart Vervaet Optiek aan het juiste adres. Bart Vervaet is gediplomeerd opticien en contactlensspecialist en werkt samen met Opticien Chiara en opticien in opleiding Mathijs. Door Bart zijn jarenlange ervaring in de optiek kun je er zeker van zijn dat zijn service en advies van top kwaliteit is.

In de directe omgeving van Axel weet de consument ondertussen Bart Vervaet goed te vinden door persoonlijk advies. Ze staan daardoor ook bekend als de opticien die écht tijd voor je maakt. Persoonlijk advies en aandacht staat dus ook hoog in het vaandel bij Bart Vervaet Optiek. Bart: “Je ogen verdienen de service van een specialist. Iemand waarmee je een persoonlijke band hebt en waarbij je niet telkens opnieuw je verhaal hoeft uit te leggen.”

Comfortabel lenzen dragen

Bij Bart Vervaet Optiek geloven ze in het succesvol comfortabel dragen van contactlenzen, echter werkt dit alleen met hulp en begeleiding van de contactlensspecialist. Het op tijd vervangen van jouw contactlenzen en regelmatige oogcontroles zijn hierbij essentieel om je ogen mooi en gezond te houden. Daarom ben je bij Bart Vervaet Optiek van harte welkom, ook als je nog nooit eerder contactlenzen hebt gedragen.

Lenscontroles door de contactlensspecialist

Chiara of Bart zullen een lenscontrole bij je uitvoeren. Door te kijken naar de gezondheid van het oog, je sterkte en je leefsituatie, zullen zij je advies geven over het dragen van contactlenzen. Er is een breed assortiment aan verschillende soorten en type contactlenzen te verkrijgen bij Bart Vervaet Optiek. Of je nu een voorkeur hebt voor zachte- of harde lenzen of dag– week- of maandlenzen, het is allemaal mogelijk. Belangrijk is wel degelijk te luisteren naar het advies van de contactlensspecialist. Niet elke lens is namelijk geschikt voor elk oog, we zijn tenslotte allemaal anders.

Wilt u een afspraak maken voor een controle of voor vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact op Bart Vervaet Optiek.

BEZOEK ONZE WINKEL

Bart Vervaet Optiek
Kerkdreef 11
4571 GH Axel
📞 +31 115 531 537
📧 bartvervaetoptiek@lensonline.nl
🌎 bartvervaetoptiek.nl

Maak hier jouw afspraak

Plan je route

Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09:30 - 18:30
Woensdag09:30 - 18:30
Donderdag09:30 - 18:30
Vrijdag09:30 - 18:30
Zaterdag09:30 - 15:00

Zon- en feestdagen gesloten