Musthave EyeDeals

10% korting op het gehele assortiment* met de EyeDeals

Musthave EyeDeals

Jouw visie, onze prioriteit

Bekijk de wereld haarscherp én bespaar. Krijg nu 10% korting* op het gehele assortiment! Gebruik de kortingscode* EYE10 bij het afrekenen en jouw korting wordt direct verrekend.

Kies jouw favoriete lenzen en ervaar ultiem draaggemak. Met de EyeDeals hebben we voor iedereen wat wils.

*De kortingscode EYE10 is geldig tot en met 1 oktober 2023 op het hele assortiment, zolang de voorraad strekt. De kortingscode kan slechts één keer per persoon en per account worden gebruikt. De code kan niet worden gecombineerd met andere promoties/deals, is niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen en kan niet worden ingewisseld voor contant geld. Alleen te gebruiken op LensOnline.nl.  

LensOnline behoudt zich het recht voor om alle actieparameters aan te passen zonder de klant hier voorafgaandelijk over te berichten. LensOnline heeft het recht om (groepen van) deelnemers zonder reden uit te sluiten van deelname aan de actie en toekomstige acties waarbij het recht op voordeel vervalt. Dit kan gebeuren als deelnemers in strijd handelen met de actievoorwaarden, meerdere onvolledige of valse (e-mail)adressen of andere persoonsgegevens verstrekken of het misbruiken van de actievoorwaarden. Dit kan LensOnline doen op basis van een vermoeden, zonder opgaaf van reden en zonder verplichting tot enige schadevergoeding aan de desbetreffende deelnemer, en LensOnline is niet verplicht om de deelnemer hiervan op de hoogte te stellen of bewijs te leveren. 

Jouw persoonlijke
LensOnline-specialist

LensOnline werkt samen met jouw persoonlijke contactlensspecialist in je buurt voor persoonlijk advies en oogzorg.

Bespaar tot 20% met ons eigen premium merk
EyeDefinition®

Ons eigen merk EyeDefinition® is speciaal ontworpen naar de wensen van jouw ogen met de meest recente technologieën.

Jouw eigen
LensOnline-account

Maak je eigen LensOnline-account aan en herbestel je favoriete lenzen in een handomdraai! Zo hoef je niet telkens je sterktes opnieuw in te vullen.

Grootste webshop
van de Benelux

Grootste contactlenswebshop van de Benelux met de focus op kwaliteit aan de scherpste prijzen met tal van kortingen.

Vind een LensOnline-specialist
bij jou in de buurt

Ben je toe aan een lenscontrole?

Vind hier een specialist bij jou in de buurt en ga langs voor deskundig advies.

Copyright © 2023 LensOnline.nl. ©   l Alle rechten voorbehouden l Cooky policy l Privacy Statemen l Algemene Voorwaarden